Vi ber er, snälla, Hjälp 14 åriga Oscar Sajland som får behandling för sin hjärntumör i México. SWISHA Oscar Sajlands pappa på 070-6265478. Dela! Vi är så tacksamma!

Vi fick 4 bra dagar denna vecka! Oscar blev väldigt pigg efter söndagens operation. Är så glad för det – schack, filmer, skratt, äta, spanskkurs med Lovisa! Och, jag tror att hela intensivpersonalen har varit här inne för att höra Oscar lära spanska. Jätteroligt. Nestor och Oscar byte karameller. Så roligt att se.
Idag, i morse hade han svårt att andas igen, ”pappa, jag kan inte andas ordentligt”, sa han i morse när han väckte mig. Men vad tusan nu då, sa jag till mig själv!!!
Han har kämpat på idag med andningen. Allt ser bra ut på röntgen osv. Samtidigt vill sjukhuset inte släppa honom. Det enda Oscar och jag vill är att komma ifrån detta sjukhusrum. Komma från detta sjuka. Komma hem till lägenheten så att vi kan vara så normala som vi bara kan. Leva, ett lite mer normalt liv. Ganska onormalt till skillnad från er andras liv, men ändå – bara inte sjukhus!
Trots andningsproblem idag har Oscar fått en ny behandling mot sin hjärntumör. Efter den blev han oerhört trött. Han sov hela eftermiddagen, men var ganska bestämd på ett tidigt stadium att när han vaknade ville han ha Mexikansk mat. Så, nu har Oscar och jag ätit Mexikansk Uber mat. Mysigaste kvällen på länge. Bästa fredags tacos på länge, och kostade ingenting nästan! Jättenöjda!
Imorgon kommer storebror Simon. Då är Lovisa, Oscar, Simon och jag här dom närmaste veckorna, vilket Oscar tycker skall bli roligt.

Dessa lunginflammationer är så fruktansvärt dyra, det var inte därför vi kom hit. Snälla, SWISHA Oscar Sajlands pappa på 070-6265478. Dela! Vi är så tacksamma!
Jag hade hoppats att vi kunde komma hem i helgen från detta sjukhus. Vet inte ännu. Vi ber er alla snälla människor att hjälpa Oscar. Oscar behöver hjälp för att bekämpa sin hjärntumör