Vi är tacksamma för att det finns så många som vill hjälpa Oscar. SWISHA till Oscars pappa på 070-6265478. Dela inlägget så att fler kan hjälpa Oscar! Vi är så tacksamma!

”Pappa, idag har vi bott på sjukhuset i 5 veckor!”, sa Oscar till mig igår. Så sant. Oscar har bott på detta sjukhus i 5 veckor, men nu tror och hoppas vi att vi ser ett slut på detta. Även om Oscar har en bra säng så är det som vuxen ganska enahanda att bo i ett sjukhusrum som saknar en ordentlig säng och både tvätt- och duschmöjligheter. Vårt liv har varit ett enda rum, och kontakten med omvärlden är ytterst begränsad eftersom wifi är väldigt guppigt. Oscar lunga är läkt, den läcker inte – oerhört skönt efter allt detta kämpande. Idag, i morse, sövdes Oscar igen för att hjälpa honom framåt. Hans lunga tvättades ut för att hjälpa honom ytterligare. Dessutom togs det rör från sidan ut som hjälp till att suga ut både luft och vätska. I morgon tror Nestor att vi kan lämna intensiven för att komma till eget rum, och i helgen hoppas vi att vi kan komma hem till lägenheten. Detta ser både Oscar och jag enormt mycket framemot eftersom Simon kom i lördags. Simon och Lovisa bor med oss här nu. Vi vill göra andra saker än att ligga på sjukhus! Vi hoppas så innerligt! Det är ganska små anspråk som Oscar har och jag hoppas att vi kan uppfylla dom snart! Vi vill hem……..