#saveoscarsajland hjälp Oscar genom att swisha t pappa Göran 0706265478

ENGLISH VERSION SEE BELOW

Sista racer turen för denna gången denna morgon. Skönt med skånsk mark jämfört med Mexispinning.
Nu sitter vi på flyget mot Mexico. Det gör så otroligt ont. Sagt adjö idag till Cecilia, Simon, Lovisa, Gustav och Josephine. Det var otroligt hårt att säga hejdå till dom mindre barnen Gustav och Josephine. Josephine lämnade jag på förskolan imorse och det var smärtsamt, väldigt smärtsamt, tog lång tid. ”Pappa när kommer du tillbaka?”. Vi ses igen Josephine, men det tar många veckor, ev när tomten kommer.
Oscar, för honom är det jobbigt. ”Varför kan jag inte vara tillsammans med min familj, med min mamma och pappa som alla andra? Det gör så ont. Det var så skönt att vara bara hemma, sådan harmoni. Detta valde vi inte själva.

ENGLISH VERSION

Last ride on the sport bike this morning. Nice with scandinavian soil compared to spinning inside in Mexico.
Now we are on the flight to Mexico. It hurts so badly. Said goodbye to Cecilia, Simon, Lovisa, Gustav and Josephine today. It was incredibly hard to say goodbye to the smaller children Gustav and Josephine. I left Josephine at preschool this morning and it was difficult, very difficult, took a long time. ”Dad, when are you coming back?”. See you again Josephine, but it takes many weeks, maybe when Santa comes on christmas.
Oscar, it’s hard for him. ”Why can not I be with my family, with my mom and dad like everybody else? It hurts so much. It was so nice to be alone at home, such a harmony. We did not choose this ourselves.