#saveoscarsajland

Stöd Oscars kamp genom att Swisha till pappa Göran 070-6265478

ENGLISH VERSION SEE BELOW

Ja, du Oscar, det är otroligt vackert här från ovan, nu sitter vi här, tiden hemma gick för fort. Nu är du och jag på väg igen lillkillen, till Mexico. Så otroligt orättvisst för du är bara ett barn. Bara ett barn , och mammas och mitt älskade lilla barn.

Igår dagen innan vi åkte fyllde Björn dagen tillsammans med sina vänner den med glädje! Björn som gett sig tusan på att hjälpa dig och att detta skall gå vägen. Först en schackmatch på FCB (First Class Brands) med Martin, en av våra hjältar. Tack! ❤️ Sedan världens sötaste besök hos Jakob som kör Candy people, i hela världen fick vi lära oss. Svenskt godis är för gott för att undanhålla från resten av världen! Oscar var i godishimlen. Jakob – fantastisk människa ❤️. Därefter åkte Oscar Lamborghini med Gabriell hos Auto-Europa. Gabriell, så himla gullig❤️! Vilken dag. Vilka människor det finns! Vilken dag! Tack Björn för att du finns med Oscar och stödjer hans resa! Du har verkligen ett helt unikt hjärta Björn! ❤️

ENGLISH VERSION

Yes, you Oscar, it’s incredibly beautiful here from above, now we are sitting here, the time at home went too fast. Now you and I are on my way back to Mexico. So incredibly unfair because you are just a child. Just a child, and mom and my beloved little child.

Yesterday the day before leaving Sweden we went to Björn who, together with his amazing friends, had put together a day full of joy for Oscar. Björn is 100 percent commited to help Oscar. First a chess match on FCB (First Class Brands) with Martin, one of our heroes. Thanks! ❤️ After that the world’s sweetest visit to Jakob who runs Candy People, big company delivering Swedish candy all over the world. Swedish candy is too good to keep away from the rest of the world! Oscar was in the fairy tale. Jacob – great man ❤️. Then Oscar got to ride a Lamborghini with Gabriell at Auto-Europe. Gabriell, so heavenly cute! What day. What amazing people there are! What day! Thank you Björn Selvadurai ❤️ because you are with Oscar and support his journey! You really have a very unique heart, Björn! ❤️