FOR ENGLISH SEE BELOW

#saveoscarsajland

UPPDATERING FRÅN OSCAR SAJLAND
Varje dag i Mexico börjar jag med att stiga upp, äter mina mediciner tillsammans med frukosten och tränar sjukgymnastik. Min sjukgymnast Vely brukar komma hit till lägenheten och träna med mig, en timme på morgonen och en timme på kvällen. Om jag känner mig pigg så vill jag gärna hitta på någon aktivitet. Min storebror Simon var på besök senast i augusti och då brukade vi gå på bio tillsammans, spela schack, se film och åka ut på aktiviteter i Monterrey.

Nu när jag känner mig bättre och piggare inser jag faktiskt hur sjuk jag varit under våren. Delar av denna period kommer jag inte ihåg speciellt väl. Det värsta jag varit med om är att ligga i respirator eftersom jag inte kunde förmedla vad jag ville säga. När jag hade hål i lungan gjorde det fruktansvärt ont att röra mig i sängen trots att jag fick väldigt mycket smärtstillande.

I augusti besökte vi Costco som är en gigantisk mataffär. Den var jättestor och hade det mesta men jag tycker fortfarande att Coop Forum i Lund har bättre mat……..Sedan dess har jag varit i New York, och om du skall åka dit någon gång så ta med en rullstol för du kommer före i alla köer. Jag hade jätte roligt med Simon och pappa och den korta tid vi var där så hann vi med många saker. Jag kom sedan till Sverige och träffade mina kompisar många gånger och det var jätte kul. Jag saknar Sverige. Nu är vi i Mexico pappa och jag och jag längtar så mycket att få komma hem till Sverige igen.

ENGLISH VERSION

UPDATE FROM OSCAR SAJLAND
Every day in Mexico, I begin to get up, eat my medicine along with breakfast and doing physical therapy. My physiotherapists Vely usually come to the apartment and work with me, one hour in the morning and one hour in the evening. If I have much energy, I would like to do some activity. My big brother Simon was visiting in August and then we used to go to the movies together, play chess, watch movies and go out to activities in Monterrey.
Now that I feel better and more alert, I actually realize how sick I have been during the spring. Parts of this period I do not remember especially well. The worst have been to stay in a ventilator because it was hard communicating with my surrounding. When I had a hole in the lung, it hurted terribly when moving me in bed even though I got a lot of pain relievers.

In August we visited Costco which is a giant supermarket. It was very big and had the most but I still think the Coop Forum in Lund has better food …… .. Since then I’ve been to New York and if you’re going there sometime bring a wheelchair because you get in first everywhere and don’t have to stand in line. I had a great time with Simon and Dad and the short time we were there he saw us with many things. I then came to Sweden and met my friends many times and it was great fun. I miss Sweden. Now we are in Mexico, Dad and I long to get home to Sweden again.