#saveoscarsajland
Nu skall jag vara helt ärlig. Vi lever i en ständig oro hur länge vi har pengar nog att behandla Oscar här i México. Jag har sagt det innan och säger det igen – alla hans lungproblem knäckte vår plan och ekonomi. Eftersom Moder Svea tog sin beskyddande hand ifrån honom är vi helt hänvisade till snälla och hyggliga människor som donerar pengar till att rädda Oscar. Detta är en mardröm där vilken förälder som helst hade känt hopplösheten och en enorm rädsla för framtid och sitt barn. Men vi är mitt i det. Mitt i detta helvete som vi försöker hantera. Ja, det går framåt, det är otroligt tungt, Oscar blir stadigt bättre i sin tumörstatus, han fixar det otroligt bra. Vi klarar det vi måste.
Jag är orolig för Oscar och hans behandlingar här som han behöver så väl. Snart, i början av januari skall vi komma igång med immunterapi, dvs Oscars celler som har ”dresserats” att känna igen Oscars tumörceller, hans eget immunförsvar känner igen dom onda tumörcellerna och bekämpar dom. Detta är framtid. Det gör man här i México. Men det kostar.
Vi behöver hjälp att uppmärksamma Oscar och hans sjukdom. Det finns en kärna av otroligt lojala Oscar följare här på FB och du är en av dom fantastiska människorna, men ni kan inte göra allt utan det behöver spridas mer. Något som har varit väldigt hjälpande är bloggare. När Pernilla Wahlgren och hennes dotter Bianca tog Oscar till sig både i februari och i oktober så engagerar det många människor. Från Haparanda till Ystad. Jag kommer i hela mitt återstående liv vara familjen Wahlgren tacksam. Det finns en Skånebloggare som gjort samma sak. Bloggare är väldigt hjälpande att nå ut och sprida Oscars resa. Hur når jag bloggare som kan tänka sig att empatiskt hjälpa Oscar? Jag har arbetat hårt med att maila många, men ingen svarar. Jag behöver hjälp. Känner du en bloggare? Kan någon öppna en dörr för Oscar? Kan du hjälpa mig att få in Oscars resa på en bloggares sida? En bloggare når ut till så många fler än vad jag som pappa gör. Snälla, vi behöver verkligen detta. Hälsningar från en mycket tacksam pappa.

Swisha för att hjälpa till 0706265478