#saveoscarsajland

Idag har Oscar fått sin 13:e behandling här i Mexico. Allt har gått bra och han har vaknat. Vid uppvaket när han vaknade en kort stund fick jag hans sista krafter innan han somnade igen: ett sådant munljud man gör med sned mun så det låter ”smackande” och därefter världens största leende jag sett på länge. Sedan somnade han om igen. Dom gav honom mycket stillsam tid att komma tillbaka, där stod vi, 6 personer i 1,5 h och bara tittade på Oscar som skulle vakna. Mexicanare är väldigt tålmodiga.
Nu är han vaken och han mår bra.

Vi har också haft strömavbrott! Eller inte vi men allt i staden runt omkring oss, så långt jag kunde se. Staden är stor, här bor ca 5 milj invånare. Men vårt sjukhus stod som en ensam stjärna i detta becksvarta mörker. En konstig upplevelse. Allt fortgick på insidan men på utsidan var allt svart och det kändes bra att saker fungerade bra här.
Imorgon bär det hem till lägenheten. Det är då han blir sämre och behandlingen biter. Det tar ett antal dagar och jag lider med honom. Samtidigt som jag önskar minsta möjliga smärta för mitt barn vet jag att när han mår ”kontrollerat” dåligt jobbar hans kropp med att bekämpa denna hemska sjukdom. Det är svårt att veta vad som är ut och in!❤️

#saveoscarsajland
Swisha för att stödja Oscar 0706265478