Lilla julafton. Äntligen, för andra gången sedan i februari är Oscar och jag hemma. Det känns väldigt skönt. Att ofrivilligt leva i en annan del av världen du inte vill, det är kämpigt. En enkel sak för er här hemma. 
I förra veckan var vi i Skånes Djurpark på deras julevenemang med Björn Selvadurai och Martin Szepczynski och deras familjer. Två killar med så mycket hjärta. Enormt mycket hjärta. Det var i vår lilla värld ganska stort, och känslofyllt. Ärligt talat, tårarna rann fler gånger över att se Gustav och Josephine, hur roligt de hade det. Att skapa en julstämning, för de mindre barnen. Tack Björn! Tack Martin! Det betydde mer än ni kan tro. 
Nu är vi tillsammans, alla vi, bara vi. Oscar har med stort nöje och omtanke slagit in julklappar till sina syskon idag, så roligt. Oscar är en kille med stor omtanke och omsorg kring sina syskon. Det är rörande. Imorgon skall vi fira jul bara vi 7, vi är ju en fest bara vi. Efter ett hårt år så skall det bli skönt att bara vara vi. Njuta av Oscar!