Idag är bättre än igår!

Vid midnatt kom Cecilia till Oscar och mig här i Monterrey. Här har vi bott i rummen intill varandra sedan i måndags – Oscar väldigt pigg och jag ganska trött. För egen del får jag ändå tycka att det nu går på rätt håll. Dagarna är kantade med det intravenösa. Undra vad för intravenöst dom bjuder på på fredag? Det är ju ändå fredagsmys. Här bor jag i mina lakan eftersom jag dels är fast bunden med slangar dels har golvkontaktsförbud.
En svensk bedömningsläkare jag har kontakt med menar att vården är bra, ”du hade absolut inte fått bättre vård hemma!”, och det känns bra.

Oscar har idag onsdag fått sin andra immunoterapi. Cecilia följde med honom, jag hoppade just idag. Nu hoppas och tror vi att hans eget immunförsvar triggats igång ordentligt för att ta bort ännu mer tumör. Allt gick bra sa Cecilia och han har både vaknat och somnat igen. Det är en egen erfarenhet jag själv har, så mycket jag kan somna om, helt utan problem. Cecilia springer som ett skållat troll mellan sina två prinsar. Oscar kan i alla fall gå……fy bubblan!

Sedan innan har vi bokat att flyga hem den 18/2 dvs måndag och den planen gäller fortfarande!