#saveoscarsajland

Grattis Oscar 15 år idag!

Idag för 15 år sedan såg vår älskade Oscar dagens ljus. Oscar var planerad till den 23 mars men valde att komma en hel månad innan. Saken var sådan att jag var i Chile, Santiago de Chile, på jobbresa. Cecilia, Simon och Lovisa hade precis varit på bio och sett Björnbröder. Disneys Björnbröder betyder därför något speciellt för vår familj, och själv kan jag inte se den utan att det rinner längs kinderna, både för att jag tycker att den är jätterolig (älgarna!!!!) men också så sorgsen. Efter Björnbröderna gick vattnet, när Cecilia böjde sig ner för att sätta telefonen på laddning. Där satt vi på vars en sida av jorden. 

Idag firar Oscar med stor förväntan sin 15 års dag hemma i Sverige. Långt från México. Jag och Cecilia älskar vår lilla kille till månen och tillbaka! Han har planerat sin middagsmeny i en månad och som pappa, matintresserad är det så sagolikt roligt att se honom att nu själv realisera sina drömmars mat. 
Oscar fick 13 problemfria år. För över ett år sedan, i december 2017, fick vi beskedet att vi hade ca 9 månader kvar tillsammans med honom. Det mest fruktansvärda besked du som förälder kan få, om du ens kan ta det till dig som ett besked, utan att dela upp det i småbitar. Men oavsett är summan av förtvivlan lika stor. 
Men idag är glädjen så himmelsskriande stor: Idag 14 månader senare har Oscar uppnått fantastiska framsteg och har egentligen under denna tid aldrig varit bättre än idag! I takt med att tumören drar sig tillbaka återfår han sina normala funktioner. Det är så imponerande att se hur han kämpar. Dom motgångar Oscar har haft under det senaste året kommer väldigt få att uppleva under en hel livstid.

Grattis ÄLSKLING! Som mamma och pappa älskar dig!

Den bästa present du kan ge Oscar är att dela hans resa så att den uppmärksammas dvs ”många bäckar små….” 
Swisha för att hjälpa Oscar 0706265478

Alla donerade pengar går oavkortat till Oscar och det som rör hans behandlingar.